С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на съдържанието и анализиране на трафика. Подробна информация

Велин Кръстев - кандидат за кмет на община Димитровград

Велин Кръстев - кандидат за кмет на община ДимитровградЗдравейте приятели, съмишленици и свободни димитровградчани!

В последният ден от кампанията бих искал да ви благодаря - за топлотата и добрата воля, която излъчвахте по време на нашите срещи и разговори.

Благодаря на всички, които по един или друг начин помогнахте да достигнем до повече човеци. Благодаря за всяка малка безвъзмездна подкрепа, която оказахте.

Благодаря и на колегите, които показват характер и кураж. Представяме нашите послания, търсим доверието на свободните хора и не подкрепяме тайно никой друг в тази кампания, защото сме личности, а не сламени хора.

Хляб и зрелища! Позната картина от кампанията на двете доминиращи икономически групи в Димитровград. Кампанията ни се различава коренно от тази пошла публична картинка. Не залъгваме с курбани и кебапчета. Не изнасяме чалга концерти с певачки. Не сложихме нито един билборд, на нито една медия не платихме за удобна публикация. Не купуваме и не принуждаваме нито един човек да гласува за нас.

Нашата кампания беше със скромни лични средства, защото политика може да се прави с разум и добри намерения.

Бих искал да споделя с вас няколко знаменателни думи на Чарли Чаплин от филма „Великият диктатор”:

„Не се оставяйте да ви водят хора, които ви презират и поробват, които контролират живота ви и ви казват какво да правите, какво да мислите и какво да чувствате!

Повече от машините ние имаме нужда от човечност, повече от хитрост ние имаме нужда от доброта и нежност. Не се поддавайте на тези неестествени хора!

Вие не сте машини! Вие не сте добитък! Вие сте хора! Вие носите любовта към хората в сърцата си.”

Надежда има и тя е в читавите и мислещи личности. Тези, които сме тук и оставаме в Димитровград, трябва да сме наясно, че без отпор нещата няма да се подобрят. Напротив, градът ще продължи да потъва и да остава зависим от шепа хора.

Приятели, ако се страхуваме, значи не живеем. Радвам се, че ви има! Благодаря ви!

Аз съм Велин и съм свободен човек. Само свободният човек е отговорен пред съвестта си и е готов да носи отговорност към другите.

Винаги имаме избор!