С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на съдържанието и анализиране на трафика. Подробна информация

Диян Кралев: Представата за България в моите очи и в моите мечти

Диян Кралев: Представата за България в моите очи и в моите мечти


Диян Кралев споделя идеята за национална детска болница

 
Аз съм Диян Василев Кралев, на 45 години, родом от град Добрич. Завършил съм елитния някога Обединен техникум по механотехника и електроника и  Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”.

Вече почти 20 години работя в областта на търговията . През цялото това време съм срещнал с почти всички трудности, които стоят пред собствениците на магазини, ресторанти и хотели. Пропътувал съм над половин милион километра по пътищата на североизточна България и смятам, че има какво да се направи с цел по безопасно пътуване.

Имам син и слънчева дъщеря и знам много от несгодите, които срещат родителите при отглеждането на децата. Както и много идеи, събирани от разговори и събеседване с родители, за нуждите на децата от благоприятна среда и удобства в градовете. Социалната политика трябва да бъде ориентирана и съобразена с всяка личност, да има реципрочност в отношението на държавата и гражданите. Идеята за национална детска болница трябва да бъде осъществена в най-добрия си вариант.

Вярвам, че само хора, които имат вътрешното убеждение за промяна и ясна визия, как тя може да се случи, заслужават да бъдат избирани като представители на народа.

Считам, че гражданите на Република България вече са разбрали, че техният избор оказва влияние не само на собственото им бъдеще, а и на цялото общество.

На тези избори сме длъжни да покажем, че властта произлиза от народа, а не от олигархичните кръгове, завладели държавата чрез партийните структури.

Заявявам със смирение и отговорност, че ще участвам на предстоящите парламентарни избори. Кандидат съм за народен представител, издигнат от Българска демократична общност, към която принадлежа, в листата на коалиция НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ в 8 МИР-Добрич и в 3 МИР-Варна. 

Дълг на всеки гражданин е да застане срещу подмяната, която целят управляващите, за да запазят статуквото и начина на управление. Трябва да се промени модела, а не само да се сменят изпълнителите.

С участието си аз заявявам своя избор. Не съм наивник, който си е повярвал, че ще оправя държавата, че ще казва на хората как да живеят. Изборите дават легитимност, за да изразя от позицията на кандидат за народен представител какво не ми харесва и какво бих подобрил в държавата.

Как изглежда България в моите очи, и в моите мечти!