С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на съдържанието и анализиране на трафика. Подробна информация

Д-р Панайот Ляков: Време е за: „ОПОМНИ СЕ, БЪЛГАРИЬО. ПРОСТИТУТКИ ВЪН.”

Д-р Панайот Ляков: Време е за: „ОПОМНИ СЕ, БЪЛГАРИЬО. ПРОСТИТУТКИ ВЪН.”
Време е за
 

                              „ОПОМНИ СЕ, БЪЛГАРИЬО. ПРОСТИТУТКИ ВЪН.”

 
      Вместо да се покрием и плачем от безсилен гняв и срам да създадем новата коалиция. Нека не се засягат жените с освободена сексуалност, не става дума за тях. Истинската промяна ще започне като се отървем от политиците с леко поведение, които са сменили по няколко партньори/партии/ и се издържат от мафиоти и забогатели мутри. Те отдавна се предлагат на пазара и се отдават на всеки, който плаща добре. Сред тях са вакханките на протеста, които с невъобразимо нахалство, са надянали маски на девици и разиграват етюди на непорочност. Направо за връзване е „кръщелница”-та на братя Галеви, която захвърли набързо гражданската платформа, защото долу в низините няма аванта и се втурна към политическата софра. Амазонката на бедните и оскърбените сега е яхнала вместо обикновеното парламентарната метла и помита всякакви правила и прегради.

     Другата „звезда” е лидерът на спряло „революционно” движение, неосъществена българска Д,Арк и дежурен  адвокат на мафиотите от Илия Павлов до фамилията Баневи, която  гадае с недомлъвки, но не споменава огромните хонорара от „мръсните” капитали на специалните си клиенти. Съперница им е крупна политическа фигура, чиято амбиция надхвърля многократно теглото и. В комбина с близък пиармен  въртят успешен бизнес, на „хранилка”-та са за обществени поръчки и където се уредят, стига да падат пари.

    Към тази елитна дамска компания може да прибавим и кандидатът за премиер на ГЕРБ, преминал през три партии – СДС, ДСБ, ДБГ с растящи мизи на заплащане и намерил най-добрата оферта в четвъртата. Утре като нищо ще припознае пета като единствена алтернатива, ако го уреди на доходна служба. Но по дълбочина на изневярата той не може да се мери с дюнмето на ДПС, предавало непрекъснато бившата си партия СДС, ментерльокът, който наскоро в драматично лъжлива реплика изкара баща си воин от възродителния процес и ДПС – предтеча на демокрацията.
 
   ПОЛИТИЦИТЕ НИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ПРОСТИТУТКИТЕ.
   ПЪРВО ИМ ПЛАЩАТ

 
    Има и други като него, например бедната „матрьошка”, която по време на кампанията разказваше сърцераздирателна история за мизерия, глад и студ, в които е живяло неговото семейство, спасено с помощи от Червения Кръст. Според фамилната легенда се измъкнали от бедността само благодарение на денонощен труд и упоритост. Версията на вътрешната кукла е различна - в този трагичен момент пристигнала „добрата леля” от КГБ и с щедро дарение задействала поредния отряд на „петата колона”. Осъденият на четири години затвор кандидат депутат „заливаше” телевизионни екран с нелепи претенция за непорочност и морална чистота. „Матрьошка”, забогатяла в тотално деформирана бизнессреда без правила, където печелят само приближените до властта.

     Всички тези платени марионетки могат да бъдат обозначени с код „Фалшиво”. Нищо при тях не е истинско, но най-ужасното е че, изтъргуват надеждите на хората без изобщо да им пука. И демонстрираната псевдозагриженост за бедните и унижените е само поза, защото те притежават едно единствено  уникално умение: да лъжат безогледно и убедително в нападение и защита. В това са ненадминати и бележат края на политиката.

     Първият републиканец на България е назначен във фирма на богат българин от САЩ като експерт – консултант по икономическо развитие на регионите и съветва милионера къде да си вложи парите / един милион долара за кампанията/. Да умреш от смях – водачът на новата партия е на заплата тоест напълно зависим от своя работодател, който де факто го издържа. Защото превръщането на физкултурник в спец по стратегическо планиране се случва само в приказките за балами. Нали е ясно при тази йерархия кой командва парада на новоизлюпените републиканци.
 
        ИМИТАТОРИТЕ – ДЪРЖАНКИТЕ НА ПРЕХОДА
 
      Тези постоянни участници в политическия водевил  многократно са „полягали” на добра цена и търчейки по дирята на парите са загубили смисъла. Те отдавна не съчувстват и не съпреживяват - невярата ги е заразила с досада. Тя е инфектирала всяка тяхна комуникация с хората, търсещи помощ и ги е превърнала в „болни от отчаяние” клетки. Така постепенно общественият организъм е загнивал, гнилото е падало къс по къс, докато е останала само „фантомната болка”, напомняща, че липсва здрава тъкан.

     Единственото истинско нещо в българската политика е тази болка, която заглушава гласа на разума. Затова бардът на чалгата, платеният „славей” на ъндерграунда, който громеше Костов, близкият приятел на босовете на престъпната групировка „ВИС” с финансов център „Мултигруп”, верният почитател на Ахмед Доган /агент „Сава”/ стана сензацията на изборите. Като водач на реформаторите избирателите очакваха от него чудеса, каквито в политиката няма. Е, ще почакат до извънредните избори през юли, но там разтегнатите „дъвки” за референдуми, мажоритарни избори, орязана партийна субсидия и прочие вече няма да действат. Ще трябва да се измислят нови лъжи.

Време е за новата коалиция:  Проститутки вън !

Време е да спрем похода към властта на неуките, водени от незрящите и управлявани от некомпетентните!
 
                                                            Д-р Панайот Ляков